Crypto recap 19 juli: Binance heeft meer bitcoin dan Coinbase, en hoelang duurt de bearmarkt nog?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin deed vandaag niet heel veel. Het schommelde een beetje op en neer, maar de prijs bleef nagenoeg gelijk aan de koers van de dag ervoor.

Vandaag gaan we het hebben over de meest belangrijke vraag op dit moment: hoe lang duurt de bearmarkt nog? Grayscale deed daar een onderzoek naar en kwam met opmerkelijke bevingingen.

Daarnaast gaan we kijken naar de hoeveelheid bitcoin die Binance bezit. De grootste crypto exchange ter wereld heeft nu ook officieel meer BTC in zijn portfolio dan zijn concurrent Coinbase.

Binance meer BTC dan Coinbase

Coinbase was al sinds 2014 de cryptomarkt met de meeste BTC. Maar in 2021 begon de markt een groot deel te verliezen, zo blijkt uit data van Glassnode. Coinbase kromp steeds meer met zijn bitcoin portfolio, terwijl de holdings van Binance juist stegen. Dit resulteerde in een mooie ‘overwinning’ voor Binance – tevens de grootste crypto exchange ter wereld.

Vanaf nu mag Binance – in 2022 – dan eindelijk zeggen dat zij als crypto exchange de meeste bitcoin in bezit hebben. Ondanks dat Binance 5 jaar jonger is, wist het de Noord-Amerikaanse concurrent in te halen op maandag 18 juli.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.