Crypto recap 19 september: Hoogste koers BTC in 30 dagen en problemen voor Bitcoin.org

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

BTC op hoogste punt sinds 30 dagen!

Bitcoin heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door de hoogste koers in 30 dagen te bereiken. Dit is een positief teken voor investeerders en kan wijzen op een aanhoudende bullish trend.

Britse bankgrootheid gaat rente op crypto balansen bieden.

Een grote Britse bank overweegt rente te bieden op crypto balansen. Dit zou een grote stap voorwaarts zijn in de acceptatie van cryptocurrencies door traditionele financiële instellingen.

Bitcoin.org ruim half miljoen kwijt door Craig Wright.

De controversiële figuur Craig Wright heeft een rechtszaak aangespannen tegen Bitcoin.org, wat resulteerde in aanzienlijke financiële verliezen voor de website. De gemeenschap wacht in spanning af om te zien hoe dit zich verder zal ontwikkelen.

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

Delen:

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.