Crypto recap 2 augustus: de Merge, de Merge, en nog eens de Merge

Normaal gaat de crypto recap over de laatste ontwikkelingen in de crypto markt met onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Deze recap is net even anders. Omdat wij graag willen dat onze lezers op de hoogte zijn van het allerbelangrijkste nieuws, is het goed om de Merge van Ethereum eens goed onder de loep te nemen. Jari, onze Ethereum-specialist, neemt jullie mee in de laatste ontwikkelingen voorafgaand aan de Merge.

De koers van ethereum is de afgelopen maand 57% gestegen, terwijl bitcoin ‘maar’ 17% steeg. De nummer twee van de crypto markt doet het goed ten opzichte van de marktleider. Heeft dit misschien te maken met de Merge?

Hoezo is de Merge zo belangrijk?

The Merge is een update waarbij het consensus algoritme verandert van proof of work naar proof of stake en zal naar verwachting op 19 september plaatsvinden. Traders proberen hier hun slaatje uit te slaan en nemen posities in ETH, en dat zie je terug in de prijs.

De maand juli is niet bepaald onvruchtbaar geweest voor de koers. De munt steeg namelijk in één maand van 1000 dollar naar bijna 1700 dollar. Niet alleen consumenten, maar ook hedgefondsen hebben posities ingenomen in aanloop naar deze belangrijke update.

Als je een goed gevoel hebt over The Merge en je wilt hier financieel van profiteren, dan kan je gewoon ether kopen. Deze bewaar je en verkoop je hopelijk tegen een hogere waarde.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.