Crypto recap 2 november: MicroStrategy blijft Bitcoins kopen, hack bij Deribit

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over MicroStrategy. De grootste beursgenoteerde Bitcoin-holder ter wereld heeft namelijk zijn kwartaalcijfers bekend gemaakt. Hieruit bleek dat het bedrijf nog steeds verlies maakt, maar ze gaan wel gewoon door met het aankopen van BTC!

Daarnaast gaat Axel het hebben over Deribit, een platform dat oorspronkelijk in Nederland is opgericht en een focus op derivaten heeft.

Hack bij Deribit

De crypto wereld is helaas nog niet hack-vrij. Hackers zijn erin geslaagd om voor 28 miljoen dollar aan assets uit de hot-wallet van Deribit te stelen, en in een reactie op de hack zijn de opnames tijdelijk gepauzeerd op het platform. De reden hiervoor is dat Deribit eerst wil controleren of er geen problemen in andere delen van het bedrijf zitten.

De belangrijkste vraag is of de klanten veilig zijn. Zijn zij betrokken bij deze hack, en zijn de rest van de fondsen wel veilig? Deze vragen worden allemaal beantwoord in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.