Crypto recap 2 september: de reden waarom Terra Luna Classic 170% steeg, en livegang PostNL NFT postzegel

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin doet wederom niks: 20.000 dollar is de place to be. Het is een saaie, dode boel als we kijken naar de koers. Het lijkt alsof bitcoin ook behoefte heeft aan weekend.

Echter, als we naar Terra Luna Classic kijken, zien we dat deze koers wel heuse sprongen heeft gemaakt. Daarom gaan we het vandaag onder andere hebben over deze gigantische knal opwaarts.

Stijging van 170%

Terra Luna Classic (LUNC) is deze week met maar liefst 170% gestegen. Leeft het project weer of is dit een eenmalige opleving? Sinds de klapper van Terra in mei zijn er namelijk inspanningen om de oorspronkelijke blockchain nieuw leven in te blazen. Echter, deze zijn nauwelijks van de grond gekomen.

Wat heeft dan voor deze pump gezorgd? Dit heeft te maken met twee factoren: er is nieuws en er is een gerucht. Het nieuws is dat bij elke transactie 1,2% uit de roulatie gehaald wordt. Het gerucht gaat dat LUNC gelist wordt op Robinhood, maar dat is niet bevestigd.

Meer hierover – en over de postzegel NFT van PostNL – zie je in de video van Jari.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Dat Terra maar terug richting €100 gaat, ik er genoeg in portefeuille.

    6 september 2022

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.