Crypto recap 20 mei: The Merge, Tag Heuer, en de grootste financiële leiders van de wereld die crypto regulering willen

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin is vandaag nagenoeg gelijk gebleven, terwijl sommige altcoins flink stegen. Vandaag gaan we het hebben over The Merge van Ethereum, een Zwitsers horlogemerk dat crypto accepteert en de hoogste financiële leiders van de wereld die crypto willen reguleren.

The Merge

De cryptowereld kijkt al jaren reikhalzend uit naar wat nu The Merge wordt genoemd. Dit is het moment dat Ethereum overstapt van proof of work naar proof of stake, en dit kan veel veranderen aan de cryptomarkt die we nu kennen.

Toch is het nieuws over het testnet voor de meeste investeerders niets meer dan een zoethoudertje. Het is tijd voor het echte werk na al die vertragingen. Een ontwikkelaar van Ethereum, Preston Van Loon, vertelde tijdens de Permissionless-conferentie dat ze er alle vertrouwen in hebben dat The Merge de komende drie maanden wordt afgerond.

G7

De Groep van Zeven (G7), bestaande uit Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, wil zo snel mogelijk regulering van crypto-assets. De reden hiervoor is begrijpelijk, maar tegelijkertijd opvallend.

“In het licht van de recente onrust in de cryptomarkt, roepen de G7 de Financial Stability Board (FSB) op om snel wetgeving te ontwikkelen en implementeren”, aldus de ministers van financiën en centrale bankiers van de G7-landen.

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.