Crypto recap 20 september: ETHW live in BLOX, en Amazon helpt bij digitale euro

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin zweeft vandaag een beetje rond de 19.000 dollar. We zijn wel wat beter gewend natuurlijk. Als je meer weten over het koersverloop van bitcoin, dan kan je de analyse van onze analist Alexander hier lezen.

Daarnaast brengt Axel je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Hij zal het onder andere hebben over Amazon, die de Europese Centrale Bank gaat helpen met een digitale euro, maar BLOX heeft ook goed nieuws vandaag!

ETHW live verhandelbaar in BLOX!

Ethereum is onlangs overgegaan op een nieuw protocol: Proof of Stake. Dit betekent dat de blockchain van Ethereum niet meer wordt beveiligd door miners: een protocol wat men Proof of Work noemt. In plaats daarvan wordt het netwerk nu beheerd door zogenaamde ‘stakers’.

Niet iedereen is blij met de succesvolle overgang van Ethereum. Ethereum-miners zijn hierdoor namelijk overbodig werden. Als tegenreactie wilden deze miners Ethereum weer op Proof of Work krijgen door de blockchain te forken (af te splitsen). Natuurlijk hoort hier ook een eigen coin bij: ETHW, waar je meer over te horen krijgt in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.