Crypto recap 22 juni: crypto stijgt hard, het aantal ETF aanvragen nog meer

In de dagelijkse nieuwsvideo bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij razendsnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Goeiemiddag! Ook vandaag praat Axel je weer bij over de laatste ontwikkelingen in de cryptomarkt. Na veel dagen met rode cijfers zijn veel crypto’s weer terug in de groene cijfers. Ook is het aantal aanvragen om ETF-diensten aan te bieden minstens net zo hard gestegen. Waar dit vandaan komt en wat dit allemaal betekent, legt Axel je uit.

Verder krijgt Ripple goedkeuring om zijn diensten in Singapore te starten en dient MasterCard een nieuwe crypto merkaanvraag in. Tot slot duidt Axel de huidige koersen.

Waarom stijgt crypto weer zo hard?

De koersen stijgen vandaag wel heel erg hard, en dat zag er lange tijd niet zo uit. Dat komt doordat de Amerikaanse consumentenmarkt voor crypto juist klap na klap kreeg te verwerken. Maar waar de kleine mensen er uit worden gewerkt, profiteren de grote jongens.

De huidige stijging lijkt veroorzaakt te worden door nieuws uit de institutionele hoek. Want er zijn tekenen dat veel grote bedrijven cryptocurrency’s omarmen. Zoals we hier schreven, heeft BlackRock de iShares Bitcoin Trust aangevraagd. Indien geaccepteerd, wordt dit de eerste spot-ETF in de crypto-industrie.

Het fonds zal het voor grote investeerders mogelijk maken om een blootstelling aan Bitcoin te hebben zonder de echte munt te bezitten. Het stelt klanten ook in staat om de munt vast te houden zonder exchanges zoals Coinbase en Binance te gebruiken. Dat doet BlackRock op de achtergrond wel.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over!

Stap gratis over op BLOX ➜
Delen:

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.