Crypto recap 23 februari: Google samenwerking met Tezos (XTZ), en NBA NFT’s illegaal?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Tezos (XTZ), die een nieuwe samenwerking heeft met Google Cloud.

Daarnaast vertelt hij over de NBA. De NFT’s van deze basketbalcompetitie kunnen namelijk illegaal zijn.

Zijn NBA NFT’s illegaal?

De NFT’s van NBA TopShot zouden zomaar effecten kunnen zijn, en zouden daarom onder de effectenwetgeving moeten vallen. Dapper Labs, de maker van deze NFT’s, heeft een motie ingediend bij de rechter om deze verdenking te laten vallen, maar de rechter heeft de motie afgewezen.

De NBA Top Shot NFT’s is een van de meest populaire collecties op de markt. Normale verzamelaars zijn er dol op, maar ook NBA-spelers hebben flinke bedragen (voor ons normale stervelingen) uitgegeven om deze NFT’s te bemachtigen.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe content specialist crypto met een vlotte pen en kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.