Crypto recap 24 mei: Balenciaga, Max Verstappen, en ETH oprichter Buterin is geen miljardair meer

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin daalde vandaag weer een beetje, en veel altcoins volgden de marktleider naar beneden. Vandaag gaan we het hebben over het modemerk Balenciaga, ethereum oprichter Vitalik Buterin, en een riskante weddenschap van rapper Drake.

Drake en Max

Drake? In de titel staat toch Max Verstappen? Dat klopt, die twee hebben met elkaar te maken. Max Verstappen heeft de Canadese rapper namelijk aardig wat bitcoins gekost. De Canadees verloor meer dan 230.000 dollar in BTC nadat Max Verstappen de Formule 1 Grand Prix won in Spanje. Drake had op de verkeerde coureur ingezet.

Vlak voor de race liet de rapper op zijn social media zien dat hij 230.000 dollar had ingezet op de wedstrijd. Als Leclerc deze zou winnen, dan zou hij maar liefst 100.000 dollar winnen – bovenop zijn inleg. Maar zoals de trouwe Formule 1 kijkers van Nederland wel weten, is dat niet gebeurd.

Balenciaga accepteert crypto

Daarnaast gaat Balenciaga Gucci acherna. Het merk onthulde dat het crypto-betalingen zal accepteren. Hiermee begint het in de VS, en deze optie wordt vervolgens uitgerold naar andere landen.

Natuurlijk waren wij als BTC Direct erg benieuwd of het merk al begonnen was met het accepteren van cryptocurrency’s. Daarom namen wij een kijkje op balenciaga.com. Wil jij weten of dit gelukt is? Bekijk daarvoor de video van Axel hierboven!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.