Crypto recap 24 november: Ripple (XRP) vs SEC, en Bitcoins verstuurd gelinkt aan Mt. Gox

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het weer hebben over de rechtszaak tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple (XRP). Er is in de tussentijd namelijk genoeg gebeurd om weer een update te geven. Staat Ripple er goed voor?

Daarnaast gaat Jari het hebben over een wallet met 10.000 Bitcoins dat onlangs weer actief werd na een periode van maar liefst 7 jaar stilte.

Wallet gerelateerd aan Mt. Gox

Het nieuws kwam boven water door een tweet van Ki Young Ju, mede-oprichter en CEO van databedrijf Cryptoquant. Hij merkte op dat die 10,000 BTC wallet werd geopend en dat er een transactie werd gedaan van 65 BTC naar cryptomarkt Hitbtc; een teken dat de wallet weer actief is.

Ki Young Ju stuurde meteen een berichtje naar Hitbtc om het bedrijf op de hoogte te stellen. Vanuit het walletadres dat hij stuurt, kun je inderdaad zien dat hier 65 BTC van- en naartoe is gestuurd. De CEO van Cryptoquant weet ons ook te vertellen dat deze wallet gelinkt is aan de hacker van Mt. Gox, een exchange die in 2014 het loodje legde.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.