Crypto recap 25 juli: wallet ontvangt 130.000 BTC, en waarom is woensdag belangrijk?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin lijkt weer richting de supportzone rond 20.000 dollar te bewegen. De munt hield zich niet sterk boven 23.000 dollar en is nu weer een stukje teruggezakt. Hierdoor zou het sentiment van deze week weer wat angstiger mogen zijn, maar dat is niet per sé het geval.

Vandaag gaan we het hebben over woensdag 27 juli. Dit wordt namelijk een belangrijke dag voor bitcoin en kan veel effect hebben op de prijs. Wat gebeurt er dan?

Daarnaast gaan we het hebben een mysterieuze wallet die in de afgelopen week 130.000 bitcoins heeft ontvangen.

Bijna 3 miljard dollar aan BTC

Een bitcoin wallet waarvan niemand weet wie de eigenaar is, heeft een gigantisch aantal bitcoins ontvangen. De beheerder van deze wallet is geen kleine speler.

Het gaat om een wallet die op 14 juni van dit jaar werd aangemaakt. Voor een lange tijd gebeurde er nauwelijks iets mee, totdat er op 19 juli een groot aantal bitcoins werd gestort. Rond 2 uur ’s nachts op die dag werden er maar liefst 3.000 bitcoins overgemaakt naar deze wallet. Dit had destijds een waarde van ongeveer 67 miljoen dollar.

Op dit moment staat de waarde van de wallet op bijna 3 miljard dollar, en dit is allemaal gestort in een periode van één week.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.