Crypto recap 25 oktober: Nieuwe Britse premier is goed voor crypto, en waarom zijn Reddit NFT’s zo populair?

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de NFT’s van Reddit. Deze NFT’s, die op de Polygon (MATIC) blockchain gebouwd zijn, zijn namelijk een daverend succes. Vanaf augustus is het aantal wallets geëxplodeerd en gaat daarmee zelfs OpenSea voorbij. 

Daarnaast gaat Jari het hebben over de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk: Rishi Sunak. Deze man heeft namelijk een verleden met crypto, en kan ervoor zorgen dat het VK een echte crypto-hub wordt.

Het Verenigd Koninkrijk als crypto-hub.

Er is een nieuwe leider in het Verenigd Koninkrijk: de 42-jarige Rishi Sunak zal de functie van premier bekleden. Dat is zeer interessant voor de economische en cryptocurrency-markt van het land. Zo heeft Sunak in april een plan geopperd om een crypto-hub van het VK te maken, en is hij – naast minister van Financiën – ook werkzaam geweest als analist en hedgefondsmanager voor Goldman Sachs; een internationale bank die gevestigd is in de VS.

Daarnaast wilde hij ook NFT’s introduceren in het VK. Loopt dadelijk heel het Verenigd Koninkrijk rond met Reddit NFT’s, of zit dit verhaal anders in elkaar? Je ziet het in de video van vandaag!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.