Crypto recap 26 oktober: ‘Bitcoin naar 200.000’ en een groene crypto markt

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de groene cryptomarkt van vandaag. Niet alleen Bitcoin, maar ook een hele hoop altcoins staan in het groen. Daar zie je meer over in de video.

Daarnaast gaat Axel het hebben over een bizarre nieuwe voorspelling van Plan B. Deze analist, bekend van het ‘Stock To Flow’-model, denkt namelijk dat Bitcoin binnen een paar jaar een prijs van 200.000 dollar kan bereiken.

Bitcoin naar 200.000 dollar

“Op een dag word je wakker en staat bitcoin zonder bijzondere gebeurtenis ineens op 21.000 dollar. Nog zeven dagen later staat bitcoin op 24.000 dollar en voor je het weet zelfs op 30.000 dollar. Sommigen zullen volhouden dat het een bull-trap is, maar anderen realiseren zich dat de bearmarkt voorbij is en de volgende bullmarkt is begonnen”, aldus PlanB op Twitter.

PlanB ziet Bitcoin uiteindelijk doorstijgen naar een top van 140.000 tot 200.000 dollar in het jaar 2025. Dit gaat volgens de analist gepaard gaat met een bodem van 70.000 dollar. Meer hierover zie je in de video van vandaag!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.