Crypto recap 29 december: MicroStrategy koopt meer Bitcoins, crypto daalt 99,99%

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

https://www.youtube.com/watch?v=FxmJ-X13lzM

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat het hebben over de nieuwe Bitcoin aankoop van MicroStrategy.

De Bitcoins werden gekocht voor ongeveer 42,8 miljoen dollar, tegen een gemiddelde prijs van 17.871 dollar per stuk.  Dit bracht het totale Bitcoin-bezit van het bedrijf op 132.500 BTC, waardoor de totale waarde van het Bitcoin portfolio hierdoor neerkomt op ongeveer 2,2 miljard dollar.

Daarnaast gaat Jari het hebben over een crypto die 99,99% is gedaald.

Midas Investments valt om

Midas Investments heeft per direct zijn diensten stopgezet. Na de val van Celsius en FTX verloor het platform 50 miljoen dollar aan crypto in beheer, en dat bleek de doodsteek te zijn. De waarde van hun eigen crypto Midas is van de een op de andere dag waardeloos geworden.

Midas Investments hield zich bezig met passief inkomen op cryptocurrency. Gebruikers konden crypto storten en hier rente over krijgen. De CEO verontschuldigde zich bij alle klanten die schade hebben geleden door de sluiting van het platform. Hij sprak de hoop uit dat de geplande wijzigingen de beste oplossing zullen zijn voor de huidige problemen.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.