Crypto recap 29 juni: bedrijven wilden USDT shorten, en 40% van millennials heeft crypto

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin dook vandaag even onder de 20.000 dollar (19.000 euro). Toch is dit niet anders dan dat we gewend zijn van de afgelopen 20 dagen.

Vandaag gaan we het hebben over USDT. Meerdere bedrijven probeerden namelijk om deze stablecoin van Tether te shorten (dit betekent dat ze voorspelden dat deze coin zou zakken). Dit is nog niet gebeurd, maar waarom deden ze dit?

In ander nieuws praten we over de doelgroep waarvan 40% inmiddels crypto bezit: millennials.

Bijna 40% van millennials heeft crypto

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat crypto erg populair is bij millennials. Dit onderzoek werd gedaan onder volwassenen – gevestigd in de Verenigde Staten – om hun voorkeuren in beleggen te analyseren. Dit hoeft dus niet per sé iets te zeggen over de Nederlandse investeerders.

Maar ondanks dat de VS erg ver weg ligt van de Nederlandse bodem, spreken de resultaten boekdelen. Het bleek namelijk dat er meer millennials (mensen van 25 tot 40 jaar) zijn die beleggen in crypto, dan mensen van hun leeftijdscategorie die investeren in beleggingsfondsen.

Blijkbaar heeft 39% van de ondervraagde millennials geïnvesteerd in crypto. Digitale valuta zijn dus erg populair onder deze doelgroep.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.