Crypto recap 29 november: BlockFi omgevallen, wat betekent dit voor de cryptomarkt?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over BlockFi. Dit cryptobedrijf heeft gisteren zijn faillissement aangevraagd als gevolg van het welbekende FTX-drama.

Het omvallen van BlockFi kan voor een vertrouwensdeuk zorgen in crypto. Deze markt staat in de traditionele financiële wereld bekend als het Digitale Wilde Westen en dit soort gebeurtenissen helpen niet om die reputatie te verbeteren.

BlockFi vraagt faillissement aan

De eerste informatie over het faillissement kunnen we uit de officiële papieren halen. Hierin is terug te vinden dat BlockFi meer dan 100.000 crediteuren heeft. Dit betekent dat het geld schuldig is aan ruim 100.000 individuen en bedrijven. Dat zijn er een hoop!

De vraag is of het bedrijf dit nog voor elkaar krijgt. BlockFi zelf geeft aan momenteel 256,9 miljoen dollar aan cash te bezitten. Het bedrijf verwacht dat dit voldoende is om een deel van het bedrijf draaiende te houden tijdens het herstructureringsproces. Het is dus niet bedoeld om de schulden af te lossen, maar om uiteindelijk tot een doorstart van BlockFi leiden. Gaat dit alles genoeg zijn?

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.