Crypto recap 3 april: FTX wil klanten terugbetalen en VS verkoopt in beslag genomen BTC

Goeiemiddag! Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Zoals altijd brengt Axel je ook vandaag op de hoogte van het laatste cryptonieuws. In de video van vandaag behandelt hij het veelbesproken nieuwe intitiatief van het failliete FTX. De gevallen beurs heeft namelijk een website gelanceerd om zijn Europese slachtoffers te helpen hun verloren fondsen terug te krijgen. Ook is er weer in Bitcoin-land een hoop gaande: zo is de Amerikaanse regering van plan om duizenden Bitcoins te verkopen, die het land in beslag nam tijdens het oprollen van de illegale online marktplaats Silk Road.

Verder heeft de overheid van El Salvador bekendgemaakt belastingen op technologische innovatie af te schaffen. Hiermee wil het land duurzame ontwikkeling stimuleren en zichzelf weer op de kaart zetten.

FTX lanceert website om Europese klanten terug te betalen

FTX EU, de Europese dochteronderneming van de failliete crypto-exchange FTX, heeft een website gelanceerd om boze, Europese klanten terug te betalen.

Bijna vijf maanden geleden vroeg het bedrijf faillissement aan en dit veroorzaakte een domino-effect van andere omvallende crypto-bedrijven. FTX was immers zo groot geworden dat veel andere bedrijven hun geld parkeerden bij FTX en daardoor “besmet” raakten. Gebruikers van onder andere FTX, Celsius en BlockFi zagen zo hun geld in rook opgaan.

Vanaf vandaag is het echter mogelijk voor sommige Europese gebruikers van FTX om een geldopnameverzoek in te dienen. Is er toch nog een kans dat zij hun geld terug gaan zien?

Blijf op de hoogte!

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.