Crypto recap 3 april: Overheid VS wil 2 miljard aan BTC dumpen & Belangrijke ATH Bitcoin

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Overheid VS plant verkoop van 2 miljard aan Bitcoin

De Amerikaanse overheid lijkt klaar te staan om een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin, ter waarde van maar liefst 2 miljard dollar, te verkopen op het handelsplatform Coinbase. Deze actie roept vragen op over de mogelijke impact op de Bitcoin-markt. Zal deze verkoop de prijs van Bitcoin beïnvloeden, en zo ja, hoe?

Publicatie van nieuwste inflatiecijfers

Naast de aangekondigde verkoop van Bitcoin door de Amerikaanse overheid, zijn ook de nieuwste inflatiecijfers gepubliceerd. Deze cijfers zijn cruciaal voor de economie en hebben vaak een directe invloed op de cryptomarkt. Inflatiecijfers kunnen bijvoorbeeld de waarde van fiatgeld beïnvloeden, wat indirect de waarde van cryptocurrencies zoals Bitcoin kan beïnvloeden.

Impact en analyse

De video gaat dieper in op deze onderwerpen en biedt een gedetailleerde analyse van de mogelijke gevolgen van deze ontwikkelingen voor de cryptomarkt. Het is duidelijk dat deze gebeurtenissen van groot belang zijn voor zowel investeerders als volgers van de cryptowereld.


Axel is het gezicht van ons YouTube-kanaal. Hij is al vele jaren bezig met en in de cryptoindustrie. Ook heeft Axel wijze lessen geleerd tijdens de bullrun van 2017. Daarnaast produceert, monteert en filmt hij zijn eigen video’s. Bekend van onder meer RTLZ, AD en RTL4.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.