Crypto recap 3 juni: Mining verbod NY, Bitcoin obligaties in El Salvador, en een openstaande vacature!

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin is vandaag bijna 3% gedaald, en de meeste altcoins doen het nog slechter. Vandaag gaan we het hebben over een mining verbod in New York, de bitcoin obligaties in El Salvador, en zijn wij op zoek naar een nieuwe technisch analist!

Vacature open!

Wil jij ons publiek voorzien van leuke analyses? De nieuwswebsite van BTC Direct is namelijk per direct opzoek naar een freelance technisch analist met kennis van de cryptomarkt. Help jij onze lezers om de juiste keuzes te maken?

Wat moet je kunnen?

De cryptomarkt is erg beweeglijk en gaat 24 uur per dag door. Omdat er zo veel gebeurt is in deze florerende markt, proberen wij het beste nieuws te filteren en dit op een goede manier te serveren aan onze lezers. We zoeken iemand dus die kennis heeft van technische analyses, en die het liefst ook beschikt over een vlotte pen. Het is namelijk belangrijk dat de analyses ook tekstueel onderbouwd worden.

Wij kunnen geen financieel advies geven, maar we kunnen onze lezers wel zo veel mogelijk handvatten bieden. Dit doen wij door de bewegingen van van bitcoin – maar ook van andere cryptocurrency’s – zo veel mogelijk te voorspellen. Dat is af en toe lastig, maar niet onmogelijk.

Denk jij dat je dit kan? Stuur dan een motivatie en technische analyse naar nieuws@btcdirect.eu, en wie weet staan jouw analyses binnenkort op onze nieuwssite.

We zijn het nieuws niet vergeten

Naast deze vacature brengen we je natuurlijk ook op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je weten wat dat is? Axel vertelt je alles wat je moet weten in de bovenstaande video van BTC Direct!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.