Crypto recap 30 augustus: NFT’s beschikbaar op Facebook, en de FED maakt CBDC’s overbodig

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin zit al een aantal dagen in een sleur. De prijs daalde vandaag nogmaals met ongeveer 2,5% waardoor het de trend van de afgelopen twee (rode) weken doorzet. Hoe dit verder zal gaan kan je vandaag lezen in de bitcoin analyse van Alexander.

In de video van vandaag gaan we het hebben over Facebook NFT’s. Het social media platform van Meta heeft namelijk de optie geïmplementeerd om te pronken met NFT’s.

Daarnaast gaan we het hebben over de Amerikaanse Federal Reserve. Deze centrale bank heeft er namelijk voor gezorgd dat Central Bank Digital Currency’s – crypto’s van banken – niet meer nodig zijn.

FedNow

De Federal Reserve is hard op weg om een nieuwe betaaldienst te introduceren onder de naam FedNow. Hiermee is het mogelijk om direct via het systeem van de centrale bank geld te versturen; iets wat tot op de dag van vandaag nog niet mogelijk is.

Met FedNow kunnen zowel bedrijven als consumenten om onmiddellijke betalingen met de Amerikaanse dollar te doen. Of dit slecht of goed gaat zijn voor de cryptomarkt zie je in de video van Axel!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.