Crypto recap 30 juni: altcoins door het dak en Bitcoin whales verkopen massaal

Iedere werkdag bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen binnen de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij altijd binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Tijd om te kijken naar het nieuws!

In deze video bespreekt Axel de laatste nieuwtjes in de cryptowereld. Zo staan de koersen van verschillende altcoins in vuur en vlam, waarvan sommigen zelfs flink toenamen in de dubbele getallen. Hoe dit kan? Axel legt het je uit! Ondertussen gaat Cardano een samenwerking aan met telecomprovider Vodafone op het gebied van NFT’s.

Verder blijkt dat Bitcoin whales hun coins momenteel massaal dumpen, verliest Binance de steun van zijn eurobankieren-partner en is een Brits wetsvoorstel voor regulering van de cryptmarkt en stablecoins nu definitief. Tot slot duidt Axel de huidige koersen voor je.

Waarom heeft Vodafone het volste vertrouwen in Cardano?

Zo, die zagen we niet aankomen. Vodafone Duitsland kondigt plannen aan om Cardano-gebaseerde non-fungible tokens (NFT’s) uit te brengen.

Een vertegenwoordiger van Vodafone zegt op Discord: ’Ja, we zijn van plan om dit jaar een NFT-collectie uit te brengen en willen hiervoor gebruikmaken van het Cardano-netwerk.’

De vertegenwoordiger zei dat Vodafone Duitsland heeft gekozen voor het Cardano (ADA) blockchain vanwege de community, duurzaamheid en de mogelijkheden voor cross-chain samenwerking.

Het kan nog wel even duren, de plannen van Vodafone zijn nog in een vroeg stadium. Hij zei dat het bedrijf nog niet heeft besloten welk nut en welke voordelen de tokens zullen hebben, maar merkte op dat de eerste 1.000 leden van de Discord-community beloningen zullen ontvangen.

Wat deze beloningen precies zullen zijn, moet nog worden bepaald door Vodafone.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Vanaf nu handel je bij BLOX tegen 0,25% transactiekosten. Heb jij nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over!

Stap gratis over op BLOX ➜

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.