Crypto recap 30 september: WINACTIE Bitcoin Amsterdam

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het over Ripple en de rechtszaak met SEC. Ripple Labs heeft namelijk een belangrijke, tussentijdse overwinning behaald. De rechter beveelt de SEC om documenten te overhandigen uit 2018.

Daarnaast vertelt hij over een nieuwe blockchain ETF die BlackRock (‘s werelds grootste vermogensbeheerder) heeft gelanceerd in Europa. Dit nieuws kwam na de aangekondigde samenwerking met crypto exchange Coinbase, en een ‘Bitcoin trust’ voor klanten in de VS.

Last but not least is er iets moois te winnen in de video van vandaag: een kaartje voor Bitcoin Amsterdam 2022!

Win een kaartje voor Bitcoin Amsterdam!

De Bitcoin Conferentie komt naar Europa. Op 12, 13 en 14 oktober wordt Amsterdam voor heel eventjes de bitcoinhoofdstad van de wereld. Bitcoiners vanuit de hele wereld komen naar Nederland om hier te spreken over de meest beroemde cryptocurrency ter wereld.

Omdat wij officieel mediapartner zijn, mogen wij een kaartje weggeven voor Bitcoin Amsterdam 2022 (t.w.v. 449 euro). Wil jij bij dit historische evenement aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat je de video kijkt!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.