Crypto recap 31 januari: Halving, koers op schema? & Bullish! koopkracht stablecoins stijgt

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Ligt Bitcoin op Koers voor de Halving?

De halving van Bitcoin is een gebeurtenis die elke vier jaar plaatsvindt en waarbij de beloning voor het minen van nieuwe blokken wordt gehalveerd. Dit heeft in het verleden geleid tot een afname van het aanbod van nieuwe Bitcoins en aanzienlijke prijsstijgingen. beweegt de koers van Bitcoin zich in lijn met de verwachtingen voor de aanstaande halving?

De Stijgende Koopkracht van Stablecoins

Een ander belangrijk onderwerp is de opmerkelijke stijging in de koopkracht van stablecoins. Stablecoins, die vaak worden gekoppeld aan stabiele activa zoals de Amerikaanse dollar, bieden een minder volatiele optie voor investeerders binnen de crypto-markt. De recente toename in de waarde en het gebruik van stablecoins kan wijzen op een groeiend vertrouwen in deze digitale valuta én extra geld dat klaar staat om crypto van in te kopen.

ETH Spot ETF: Een Onzekere Toekomst?

Tot slot: de ETH Spot ETF, een beleggingsfonds dat beleggers de mogelijkheid biedt om indirect in Ethereum te investeren zonder de cryptocurrency direct te hoeven kopen. Ondanks het enthousiasme rondom deze ETF, wijst recente feedback van investeringsgiganten op een steeds onzekerder toekomstbeeld voor de goedkeuring ervan.


Axel is het gezicht van ons YouTube-kanaal. Hij is al vele jaren bezig met en in de cryptoindustrie. Ook heeft Axel wijze lessen geleerd tijdens de bullrun van 2017. Daarnaast produceert, monteert en filmt hij zijn eigen video’s. Bekend van onder meer RTLZ, AD en RTL4.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Verwacht precies het tegenovergestelde van wat de “super”-analisten voorspellen. Dan zit je helemaal goed.

    31 januari 2024
  • Verwacht precies het tegenovergestelde van wat de “super”-analisten voorspellen. Dan zit je goed. Tip van de dag

    31 januari 2024
  • axel weet alles van crypto en hij is milionair geworden

    1 februari 2024