Crypto recap 31 mei: de Eurovisie beker, een De-Fi hack, en Terra (LUNA2) steeg met 70%

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin is weer groen, net als veel altcoins vandaag. Altcoin WAVES steeg zelfs met een niet misselijke 55%. Vandaag gaan we het hebben over een cryptobedrijf dat de Eurovisie Songfestival beker kocht, een De-Fi hack die pas na 7 maanden werd ontdekt, en we kunnen bijna geen video maken zonder LUNA2 te benoemen.

Trofee verkocht voor 900.000 dollar

Zoals sommigen van jullie wel weten, heeft de Oekraïense band ‘Kalush Orchestra’ het Eurovisie Songfestival gewonnen. De band besloot vervolgens niet om de trofee in een glazen vitrine te zetten, maar juist om hun trofee te verkopen. Het doel was om de opbrengsten de schenken aan het Oekraïense leger, dat op dit moment in oorlog is met Rusland.

De winnaar van de veiling heeft natuurlijk iets met crypto te maken, anders zouden wij hier niet over schrijven. Dit is namelijk Whitebit, een Estse crypto exchange. Zij kochten de trofee voor een prijs van 900.000 dollar.

Hulp voor Oekraïne

Dit komt enigszins niet als een verrassing, aangezien de markt zich actief inzet om Oekraïne te helpen. Het bedrijf heeft de Oekraïense vlag op prominente plekken op hun website en social media kanalen, en ze faciliteren ook de mogelijkheid om crypto te doneren voor Oekraïne. Wil jij meer weten? Bekijk daarvoor de video van Axel hierboven!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.