Crypto recap 5 december: Shiba Inu (SHIB) live op BLOX, einde rechtszaak Ripple (XRP) in zicht

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de enige echte Shiba Inu. Het heeft even mogen duren, maar beter laat dan nooit! Deze meme-coin is eindelijk verhandelbaar op BLOX.

Daarnaast neemt Axel nog een duik in de rechtszaak van Ripple tegenover de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Is het einde in zicht?

De tweejarige strijd van Ripple met de SEC loopt ten einde. Het cryptobedrijf heeft een reactie ingediend en dat lijkt de laatste verdedigingslinie te zijn. De juridisch adviseur van Ripple, Stuart Alderoty, tweette dat de reactie van het bedrijf de laatste inzending was. Hij schrijft dat het bedrijf de rechtbank vroeg om een oordeel in het voordeel voor Ripple.

Daarnaast zegt hij ook dat Ripple trots is op de verdediging die het namens de crypto-industrie heeft gevoerd. En hier kan Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, zich natuurlijk wel in vinden: “Ripple staat sterk en weerstaat de aanval van de SEC”, zo vertelt hij. Meer hierover zie je in de video van vandaag!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.