Crypto recap 6 december: Moeilijkheid Bitcoin daalt 7%, bedrijven maken WK voetbal NFT’s

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over een aantal bedrijven die NFT’s maken van het WK voetbal. Welke bedrijven dit dit zijn zie je in de video van vandaag. Daarnaast gaat Axel dieper in op de moeilijkheid van Bitcoin.

Moeilijkheid minen gedaald met 7%

Vandaag is de moeilijkheidsgraad om Bitcoin te minen met 7,3% naar beneden bijgesteld. Dit zorgt er voor dat het makkelijker wordt voor miners om Bitcoins te vinden. De laatste keer dat de moeilijkheidsgraad om Bitcoin te minen zo drastisch zakte, was in de zomer van 2021.

Vorige maand bereikte de moeilijkheid een all time high, dus een daling was te verwachten. Zeker omdat de energieprijzen wereldwijd vrij hoog zijn en de Bitcoin koers laag. Het kost veel om te minen en de verdiensten worden steeds minder. Niet gek dat sommige miners de keuze maken om minder, of zelfs helemaal niet meer te minen. Axel vertelt wat het gevolg is voor Bitcoin en voor de miners hiervan.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.