Crypto recap 6 februari: NFT’s op Bitcoin, en ‘Bitcoin’-aandeel steeg meer dan 100%

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over NFT’s op Bitcoin; ja, dit lees je goed.

Daarnaast gaat Axel het hebben over MicroStrategy. Dit bedrijf is een van de grootste Bitcoin holders ter wereld, en het aandeel hiervan is met maar liefst 100% omhoog gegaan sinds het begin van 2023.

MSTR +100%

Het bedrijf MicroStrategy kocht vorig jaar een gigantisch aantal Bitcoin. Het bedrijf schreef in 2022 meer dan 8.800 Bitcoin bij op de balans, en de aandelen van MicroStrategy stegen meer 100% sinds het nieuwe jaar is begonnen.

Om precies te zijn, kocht MicroStrategy 8.813 BTC tijdens de bearmarkt van 2022, en leed hierdoor een gigantisch verlies. Het nettoverlies van het bedrijf kwam neer op 250 miljoen, volgens financiële resultaten die op 2 februari werden gepubliceerd.

Als we naar dit rapport kijken, heeft MicroStrategy in totaal 132.500 BTC op de balans staan. Deze zijn gekocht tegen een gemiddelde prijs van 30.137 dollar. De volledige aankoopprijs van alle Bitcoins komt hierdoor neer op een niet misselijke 3,9 miljard dollar. Hiermee is het bedrijf een van de grootste BTC-holders ter wereld.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.