Crypto recap 6 juli: Dollar bijna evenveel waard als euro, Voyager vraagt faillissement aan

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin was wel erg spannend vandaag… Dat zouden we zeggen als er eindelijk iets zou gebeuren. Bitcoin ligt al een aantal weken levenloos rond de 20.000 dollar te zweven, en daar is vandaag weer geen verandering in gekomen.

Vandaag gaan we het hebben over de euro. Onze Europese munt doet het namelijk niet goed. De dollar maakt een inhaalslag en is bijna evenveel waard als ons betaalmiddel. Het scheelt nog maar een paar cent tot dit punt bereikt is. Wellicht kan je dus volgende week al meer dan één euro krijgen voor één Amerikaanse dollar.

Daarnaast gaan we het hebben over het cryptocurrency leenbedrijf Voyager, waarmee het ook niet zo goed gaat.

Voyager vraagt faillissement aan

Voyager Digital, een bedrijf dat leningen verstrekt, heeft een faillissement aangevraagd. Dit kan je zien in de faillissementsaanvraag die het bedrijf indiende. Dat is groot nieuws, aangezien het bedrijf geen kleintje meer is; het heeft tussen de 1 miljard en 10 miljard dollar aan cryptocurrency’s op de balans staan.

Daar tegenover staat ook dat ze tussen de 1 miljard en 10 miljard dollar aan geschatte verplichtingen hebben. Er zullen waarschijnlijk meer dan 100.000 schuldeisers zijn.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.