Crypto recap 7 november: samenwerkingen Solana (SOL) aangekondigd, Binance dumpt FTX tokens (FTT)

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over Solana. Vandaag is namelijk de laatste dag van Solana Breakpoint, een conferentie over alles Solana in Lissabon. Er zijn al interessante aankondigingen gedaan, waaronder een samenwerking met Google, smartphones en een digitale euro.

Daarnaast gaat Axel het hebben over Binance. CEO Changpeng Zhao heeft op Twitter laten weten dat zijn Binance een grote positie aan FTT verkoopt. FTT is de crypto van de Amerikaanse, rivaliserende cryptobeurs FTX.

Binance dumpt FTT

Een week geleden is een document gelekt met financiële cijfers van Alameda Research, een fonds van de directeur van FTX. En dit document liet niet al te beste cijfers zien.

CoinDesk schreef afgelopen woensdag een artikel over de overlap tussen cryptobeurs FTX en fonds Alameda Research, beide van Sam Bankman-Fried. Volgens een geheim financieel document ‘beoordeeld door CoinDesk’, wordt de balans van Alameda ondersteund door FTT.

Wat is hier van waar en wie kunnen we geloven? Dat zie je in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.