Crypto recap 8 juni: Bitcoin extreem duur op Binance en DeFi populair door SEC

In de dagelijkse nieuwsvideo bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij razendsnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Ook vandaag praat Axel je binnen een paar minuten weer helemaal bij over het laatste nieuws uit de cryptowereld. Zo handelt Bitcoin op de Amerikaanse tak van Binance momenteel met een premium van 2.000 dollar bovenop de normale marktwaarde. Hoe dit dan zit, legt Axel je uit. Daarnaast zorgt het huidige optreden van de SEC voor de hoogste handelsvolumes ooit op DeFi beurzen en bezit slechts minder dan 12 procent van alle Bitcoin-handelaren een eigen wallet.

Tot slot duidt Axel de huidige koersen voor je en legt hij je uit waar de daling van Bitcoin vandaag vandaan komt.

Bitcoin handelt met premium van 2.000 dollar op Binance.US

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin met een premium van ongeveer 2.000 dollar op de Amerikaanse tak van Binance. Waar de daadwerkelijke Bitcoin koers momenteel op ongeveer 26.400 dollar ligt, betaal je op Binance.US rond de 28.500 dollar voor één Bitcoin. Dit heeft uiteraard alles te maken met de rechtszaak tussen de Securities and Exchange Commission (SEC) en het beursplatform van CEO Changpeng Zhao.

Stap veilig over naar BLOX

Heb jij crypto staan bij Binance, Coinbase of het gestopte Litebit en vind je de huidige ontwikkelingen allemaal wel erg spannend worden? Overweeg dan een veilig alternatief en breng je coins onder bij BLOX. Wij bieden jou namelijk een gratis overstapservice! Maak een BLOX-account aan en stort je crypto kosteloos naar je kluis.

Stap gratis over op BLOX ➜
Delen:

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.