Crypto recap 8 november: FTX, Binance en inflatie

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de gestegen prijzen in de maand oktober. Opvallend is namelijk dat de inflatie deze maand minder is.

Daarnaast gaat Axel het hebben over FTX en Binance. Inmiddels is de oorlog tussen de twee beursgiganten ongeveer 24 uur aan de gang en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

FTT daalt 25%

In mei stortte de cryptomarkt in nadat Terra Luna er een potje van maakte en meerdere cryptobedrijven met zich mee de afgrond in trok. Er is nu veel angst op de markt dat de Amerikaanse cryptobeurs FTX eenzelfde lot kan ondergaan na de ruzie met Binance.

Sinds Binance heeft aangekondigd dat zijn beurs zijn enorme stapel FTT-tokens zal verkopen, staat de prijs van het token enorm onder druk. Ook vandaag heeft de koers 25% moeten inleveren.

Omdat het FTT-token echter een belangrijke pijler is van de balans van de cryptobeurs van Sam Bankman-Fried, is er angst dat FTX op omvallen staat. Bankman-Fried noemt de geruchten dat zijn cryptobeurs FTX niet genoeg geld heeft ongegrond.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.