Crypto recap 9 juni: 75% van de retailers in de VS willen crypto betalingen

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin deed vandaag niet heel veel. In de afgelopen 24 uur is de marktleider een half procent gedaald; niet spannend dus. Vandaag gaan we het onder andere hebben over retailers in de Verenigde Staten die crypto betalingen willen accepteren, en gaan we het hebben over de succesvolle overstap van het Ropsten netwerk (van Ethereum) naar proof of stake.

Wat is Ropsten?

Kortgezegd: Ethereum heeft meerdere testnetwerken, en daarvan is Ropsten de oudste. Dit netwerk is vannacht met succes overgestapt naar proof of stake (het mechanisme waar Ethereum volledig naar wil overstappen). De komende dagen zullen er nog wat software-updates worden uitgebracht om deze transitie te stabiliseren.

Deze succesvolle overstap is een zeer belangrijke ontwikkeling voor Ethereum. Als dit verder zonder problemen verloopt, is dit een roadmap die één-op-één overgenomen kan worden voor het echte netwerk van Ethereum (die overstap moet nog plaatsvinden).

In de video hierboven legt Axel je meer uit over het Ropsten netwerk en de overgang naar proof of stake. Ook houdt hij je op de hoogte van alle andere belangrijke nieuwtjes.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.