Crypto recap 9 november: overname FTX door Binance, Bitcoin op laagste punt 2022

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de koers. Bitcoin doet het namelijk niet goed. De marktleider heeft vandaag zijn laagste punt bereikt van heel dit jaar. Dit komt zeer waarschijnlijk door de problemen die op dit moment spelen bij FTX. Dat brengt ons bij het volgende onderwerp.

Er is op dit moment gigantisch veel gaande op de cryptomarkt, en alles lijkt te maken te hebben met FTX. Gaat de Amerikaanse beurs het überhaupt redden?

Problemen bij FTX

De ineenstorting van FTX, en zijn bijbehorende coin FTT, werd duidelijk op het moment dat zowel Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao als FTX CEO Sam Bankman-Fried gisteravond bevestigden dat Binance FTX zou overnemen. FTX heeft namelijk niet genoeg liquiditeit (lees: geld).

‘Als gevolg van recente onthullingen die aan het licht zijn gekomen, hebben we besloten om alle resterende FTT in onze boeken te liquideren,’ zei CZ zondag, zonder precies te vertellen wat de onthullingen waren. Dit zorgde voor een enorme daling, angst, chaos en vooral veel nieuws. Wat er allemaal is gebeurd, zie je in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • onzim , dan is het fed dan is het dollar , dan is het makro economie , dan is het inflatie en dan is het oorlog . als dat niet genoeg is dan is het ftx , dat een altcoin zakt so what for bitcoin zelf ? en indien mensen bij ftx en of ftt , coin hebben wisselen ze toch om bij andere exchange ,binnen1 jaar op 76% verlies , dat is het feit , en geen investering die zo hard jankt als bitcoin met hele jaar negatief nieuws . en als dat niet genoeg ,is wel hoge volaliteit, hopa 4000 – tot 8000 dollar binnen 24 uur naar beneden, maar nooit 4000 tot 8000 dollar binnen 24 naar boven in 2022. en als dat niet genoeg als word duurder , enkel bitcoin kopen word goedkoop , als je iets zo goedkoop verkoopt , win je geen vertrouwen en of nieuwe investeerders , ook al komen die door lage prijs verkoop , bouw je geen goede marktkapitalisatie. het is gewoon gokkast bij vullen , meer niet 2022 dan, nou met kerst dan maar naar 11.000 dollar . wauw

    10 november 2022