Vertraging? Ontsnap aan de sneeuw met de crypto trein

Op zoek naar een warme vakantiebestemming waar je ook nog eens kan leren over cryptocurrency? Neem dan een kijkje op Cryptotrain.eu. Dit Belgische bedrijf neemt je mee op een driedaagse reis naar Spanje, om te leren over cryptocurrency’s en blockchain.

Waar gaat de Cryptotrain naar toe?

De figuurlijke trein (in werkelijkheid vlieg je gewoon) rijdt naar Alicante, in Spanje.  Daar slaap je drie dagen op een All Inclusive Resort. Het Cryptotrain resort is gelegen op een omheind domein van ruim 35.000m² te midden van het Hondon-gebergte.

Je kan gebruik maken van alle faciliteiten die het Cryptotrain resort te bieden heeft, denk aan een groot verwarmd zwembad en een buitenbar.

Elke dag vanaf 9 uur in de ochtend zijn er een-op-een workshops. De onderwerpen die aan bod komen:

  1. Wat is Cryptocurrency/Blockchain
  2. Wat is de Bitcoin en hoe werkt het?
  3. Hoe en waar bitcoins / altcoins kopen en verkopen (red: bij BTCDirect natuurlijk!)
  4. Beveilig uw Cryptogeld
  5. Wat zijn altcoins en waarom?
  6. Handelen op diverse Exchanges/platformen
  7. Hoe bouw ik mijn portefeille uit
  8. Strategieën
  9. Welke zijn de ‘beste’ coins?
  10. Tips & Tricks

Meer dan alleen een reisje naar Spanje

De naam Cyrptotrain lijkt er op te duiden dat je met de trein gaat. Dat is niet waar, je gaat gewoon met het vliegtuig. Overigens is de trip naar Spanje een onderdeel van het hele traject. Je krijgt ook elke twee weken, drie maanden lang ondersteuning van verschillende sprekers. Zij geven uitleg over minen, handelen, blockchain en belichten de juridische kant.

Praktische informatie

Er kunnen maximaal zeven deelnemers mee op reis naar Spanje en volgens de website is er nog plek voor zeven. De ‘trein’ vertrekt al op 31 januari. De kosten? 4900 euro.

Wil je meer leren over cryptocurrency, maar heb je er maximaal 199 euro voor over (inclusief gratis hardware wallet)? Dan kan je ook kijken op onze workshoppagina. Hieronder een impressie van workshop bij BTC Direct in Nijmegen. Deze zijn elke donderdag.


Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.