Categories: Overig

Cyber Monday: wat zijn de beste bitcoin en cryptocurrency deals?

Vandaag  is het Cyber Monday! Op deze dag kan je via verschillende webshops profiteren van flinke kortingen. Waar komt Cyber Monday eigenlijk vandaan? En welke deals zijn er in cryptoland?

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is eigenlijk hetzelfde als Black Friday, maar dan voor online winkels. Deze dag is in het leven geroepen als antwoord op Black Friday. Cyber Monday komt altijd de maandag na Black Friday, die dag komt weer vlak na Thanksgiving.

Deze twee dagen luiden het begin in van de kerstperiode. Althans, in eerste in instantie voor Amerika. De laatste jaren is dit verschijnsel ook overgewaaid naar Nederland.

Vaak worden aanbiedingen pas op de dag zelf bekendgemaakt. Het kan dus zijn dat er in de loop van de dag steeds meer bekend wordt waar je de beste bitcoin deals kan scoren.

Spotgoedkope hardware wallets

Vandaag zijn veel cryptocurrency hardware wallets in de aanbieding. Dit is dus de ideale dag om er eentje te kopen! Voor jezelf, of als cadeautje voor iemand anders.

Een hardware wallet is de veiligste manier om je cryptomunten te bewaren. De prijzen lopen nogal uiteen, maar op een dag als vandaag zijn ze goedkoper dan in de rest van het jaar. Het is een eenmalige investering, maar dan kan je wel op een veilige manier je cryptocurrency’s beheren.

Betaal 5 dollar voor een Keepkey wallet

Shapeshift heeft een deal waar je mond van open valt. Je betaalt slechts 5 euro voor een Keepkey hardware wallet! Houd wel rekening ermee dat je verzendkosten moet betalen, de wallet moet vanuit Amerika worden verscheept naar Nederland.

Krijg dertig procent korting op een Ledger hardware wallet

Bij het Franse Ledger krijg je alleen vandaag nog een korting van maar liefst dertig procent bij een Ledger hardware wallet! Kies bijvoorbeeld voor een Ledger Nano S, of voor de nieuwe Ledger Nano X.

Ook dertig procent korting op een Trezor

Niet alleen bij Ledger scoor je een goedkope hardware wallet. Bij Trezor krijg je nu ook dertig procent korting. Daarnaast betaal je geen verzendkosten als je binnen de EU woont.

De beste deals bij Cryptomaan

Ten slotte betaal je nu slechts 49,99 euro voor een Keepkey bij Cryptomaan, in plaats van 99,99 euro. Cryptomaan is dé Nederlandse retailer voor cryptocurrency hardware wallets. Betaal gewoon met iDEAl, zoals je gewend bent bij bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue. Bestel je vandaag voor 23:30 uur, dan heb je jouw KeepKey morgen al gratis thuisbezorgd!

En niet alleen de Keepkey is in de aanbieding bij Cryptomaan. Wat dacht je van een Ledger Nano X en Ledger Nano S bundel? Daar betaal je nu slechts 149,99 euro voor, in plaats van 179,99 euro. Houd hierbij wel rekening met een levertijd van drie tot vijf werkdagen.

Frank Smits

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving.

Recent Posts

Verdieping: Volkskrant schrijft dat bitcoin gedoemd is een volatiele munt te blijven

Gisteren publiceerde de Volkskrant een opiniestuk van Peter de Waard over bitcoin. In de rubriek…

18 uur ago

Vanaf mei gaat het snel: ‘De bitcoin block halving is niet ingeprijsd’

Gisteren was Alex Adelman te gast bij CNN, hij is de directeur van bitcoinbedrijf Lolli.…

19 uur ago

UEFA scoort: meer dan 1 miljoen tickets voor EK 2020 verkocht via blockchain

De meest bekende toepassing van blockchain is het transactiegrootboek van bitcoin. Maar je kan ook…

2 dagen ago

Bitcoin nog vóór mei naar all time high van 25.500 dollar, volgens deze indicator

Dat was even schrikken, in het weekend is de bitcoin koers met ruim 9 procent…

2 dagen ago

Koers altcoins herstellen van bloedbad, analyse Tezos, Chainlink, Ripple (XRP) en Ethereum

Wat een bloedbad afgelopen weekend. Bitcoin ging omlaag en vrijwel alle altcoins reageerden door soms…

2 dagen ago

Max Keiser verhoogt koersdoelstelling naar 400.000 dollar per bitcoin

Crypto belegger Max Keiser was te gast bij de show van complotdenker Alex Jones, de…

3 dagen ago