Categorieën: Overig

Cyber Monday: wat zijn de beste bitcoin en cryptocurrency deals?

Vandaag  is het Cyber Monday! Op deze dag kan je via verschillende webshops profiteren van flinke kortingen. Waar komt Cyber Monday eigenlijk vandaan? En welke deals zijn er in cryptoland?

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is eigenlijk hetzelfde als Black Friday, maar dan voor online winkels. Deze dag is in het leven geroepen als antwoord op Black Friday. Cyber Monday komt altijd de maandag na Black Friday, die dag komt weer vlak na Thanksgiving.

Deze twee dagen luiden het begin in van de kerstperiode. Althans, in eerste in instantie voor Amerika. De laatste jaren is dit verschijnsel ook overgewaaid naar Nederland.

Vaak worden aanbiedingen pas op de dag zelf bekendgemaakt. Het kan dus zijn dat er in de loop van de dag steeds meer bekend wordt waar je de beste bitcoin deals kan scoren.

Spotgoedkope hardware wallets

Vandaag zijn veel cryptocurrency hardware wallets in de aanbieding. Dit is dus de ideale dag om er eentje te kopen! Voor jezelf, of als cadeautje voor iemand anders.

Een hardware wallet is de veiligste manier om je cryptomunten te bewaren. De prijzen lopen nogal uiteen, maar op een dag als vandaag zijn ze goedkoper dan in de rest van het jaar. Het is een eenmalige investering, maar dan kan je wel op een veilige manier je cryptocurrency’s beheren.

Betaal 5 dollar voor een Keepkey wallet

Shapeshift heeft een deal waar je mond van open valt. Je betaalt slechts 5 euro voor een Keepkey hardware wallet! Houd wel rekening ermee dat je verzendkosten moet betalen, de wallet moet vanuit Amerika worden verscheept naar Nederland.

Krijg dertig procent korting op een Ledger hardware wallet

Bij het Franse Ledger krijg je alleen vandaag nog een korting van maar liefst dertig procent bij een Ledger hardware wallet! Kies bijvoorbeeld voor een Ledger Nano S, of voor de nieuwe Ledger Nano X.

Ook dertig procent korting op een Trezor

Niet alleen bij Ledger scoor je een goedkope hardware wallet. Bij Trezor krijg je nu ook dertig procent korting. Daarnaast betaal je geen verzendkosten als je binnen de EU woont.

De beste deals bij Cryptomaan

Ten slotte betaal je nu slechts 49,99 euro voor een Keepkey bij Cryptomaan, in plaats van 99,99 euro. Cryptomaan is dé Nederlandse retailer voor cryptocurrency hardware wallets. Betaal gewoon met iDEAl, zoals je gewend bent bij bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue. Bestel je vandaag voor 23:30 uur, dan heb je jouw KeepKey morgen al gratis thuisbezorgd!

En niet alleen de Keepkey is in de aanbieding bij Cryptomaan. Wat dacht je van een Ledger Nano X en Ledger Nano S bundel? Daar betaal je nu slechts 149,99 euro voor, in plaats van 179,99 euro. Houd hierbij wel rekening met een levertijd van drie tot vijf werkdagen.

Frank Smits

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Recente artikelen

1 miljard dollar aan Bitcoin optiecontracten verlopen morgen: wat betekent dat?

Bijna een miljard dollar aan Bitcoin optiecontracten verlopen aanstaande vrijdag, volgens data van cryptocurrency analysbureau…

8 uur geleden

Bitcoin zou nu 15.000 dollar waard moeten zijn volgens analist Bloomberg

In de laatste maandelijkse nieuwsbrief Bloomberg Crypto Outlook, schrijft analist Mike McGlone dat bitcoin nu eigenlijk…

10 uur geleden

Analyse: Bitcoin kan komende dagen terug naar 10.500 dollar

Bitcoin heeft niet zijn beste week, maar op korte termijn ziet het ernaar uit dat…

12 uur geleden

‘Ethereum daalt naar 280 dollar voordat hype upgrade ETH2.0 prijs lanceert’

Ethereum en vrijwel alle andere altcoins zijn weer lekker volatiel, en de volatiliteit pakt deze…

13 uur geleden

Angst op de bitcoin markt, juist een goed moment om in te stappen?

Bitcoin is begin deze week flink in waarde gezakt. Dat zorgt voor veel onrust, onzekerheid…

15 uur geleden

Bitcoin nooit meer onder 6.700 dollar volgens deze indicator

Sommige investeerders hopen dat bitcoin nog flink gaat zakken, zodat ze goedkoop kunnen inslaan. Maar…

1 dag geleden

BTC Direct introduceert BLOX! Dé alles-in-een crypto app. Nu €5,- gratis tegoed.

Check it out!