De beste bitcoin deals op Black Friday

Iedereen houdt de portemonnee op de knip tot Black Friday. Dat is ook niet gek, op die dag stunt vrijwel elk bedrijf met hun prijzen. Het lijkt alsof de crypto koersen hier rekening mee houden, de waarde van vrijwel alle coins zijn dit jaar nog niet zo laag geweest. Maar niet alleen bitcoin is in waarde gezakt, ook verschillende producten rondom cryptocurrency zijn op Black Friday spotgoedkoop.

Wat is Black Friday?

Voor diegene die de hype niet hebben meegekregen: Black Friday is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. De dag na Thanksgiving geven (online) winkels flinke kortingen mee aan hun producten. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen.

Om klanten naar winkels te trekken, adverteren veel ondernemers met speciale aanbiedingen.

De term Black Friday slaat ook op zwarte cijfers schrijven. Dat wil zeggen, veel artikelen verkopen om dat jaar goede verkoopcijfers te kunnen overleggen. In de Verenigde Staten (en eigenlijk ook in de rest van de wereld) is het gebruikelijk om verliescijfers met rode inkt in de boeken te schrijven. Winstcijfers schrijf je dan juist weer met zwarte inkt.

Nederland moet er sinds een paar jaar ook aan geloven. Grote elektronicabedrijven stunten met grote kortingen. Eigenlijk een perfect moment om nu al cadeau’s in te slaan voor de feestdagen.

Dit zijn de beste bitcoin black friday deals

Vorig jaar deden steeds meer crypto webshops mee aan Black Friday. Dat zien we dit jaar ook weer. Hieronder een overzicht van de beste deals. Dit overzicht blijven wij op Black Friday updaten:

Hardware wallet Ledger Nano S

Ledger Nano S voor maar 50 euro! Het Nijmeegse Cryptomaan heeft een mooie etalage en winkel in het centrum van de oudste stad van Nederland. Maar ze hebben ook een mooie aanbieding op Black Friday in hun webshop. De Ledger Nano S is tijdelijk in prijs verlaagd naar 50 euro! Goedkoper dan dit kom je ze niet tegen. Bestel de ledger bij Cryptomaan. Ook Coolblue geeft flinke korting. De webgigant verkoopt de Ledger voor maar 59 euro.

Workshop bij BTC Direct

Leer alles over bitcoin en blockchain. BTC Direct biedt gratis workshops ter waarde van 199 euro aan! De workshops worden elke donderdag gegeven. Kijk snel op de website van BTC Direct. Het enige wat je hoeft te doen is een hardware wallet aan te schaffen, tenzij je er al één hebt. Honderden Nederlanders en Belgen gingen je al voor.

Merchandise

Op zoek naar crypto t-shirts en mokken? Gebruik code Satoshi voor tien procent korting. Kijk snel op https://bitcoinshirt.co/

Een bak ellende

Wil je een grap uithalen? Wat is er leuker dan een emmer poep te versturen naar iemand? Dat kan met tien procent korting als je de code BlackFriday gebruikt op https://www.shitexpress.com/. En, je kan anoniem betalen omdat ze ook bitcoin accepteren! Niemand die de zending kan traceren naar jou.

Bewaar je keys met kunst

Cryptoart.com biedt cold storage voor je bitcoin in de vorm van kunst. Op de voorkant vind je een QR-code zodat je altijd bitcoin kan storten. Verborgen op de achterkant is je private key. Gebruik code crypto15 om vijftien procent korting te krijgen op aankopen vanaf honderd dollar. Uiteraard kan je ook met crypto betalen.

Voor als je research wil doen

Ook aan de volwassen mens met volwassen behoeftes is gedacht. Betaal met crypto, en dus anoniem, om ‘research’ te doen. Kijk voor de Black Friday deal op https://bitcoinadultstore.com/

Hygiene begint bij jezelf

Voel je je vies? Koop dan een stuk bitcoin zeep! Je krijgt vrijdag tien procent korting op alle producten. Neem een kijkje: http://www.bitsoaps.com/

Let op scams

Hackers hebben toegang gekregen tot de mailing van exchange Uphold. Er is een mail naar al hun geregistreerde klanten gestuurd waarin staat dat je op Black Friday gegarandeerd vijftien procent rendement krijgt als je bitcoin naar ze stuurt. Stuur je 1 bitcoin? Dan krijg je 1,15 bitcoin terug. Hieronder een screenshot van de scammail.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.