Categories: Overige Altcoins

Nieuwe documentaire op Netflix over altcoins, goed voor bitcoin?

Langzaam maar zeker komt bitcoin steeds meer in het mainstream nieuws. Elke mijlpaal van de bitcoin koers wordt over bericht. Maar de aandacht is nog niets, vergeleken met de aandacht die cryptocurrency kreeg eind 2017. Als het aan Netflix ligt, komt daar snel verandering in.

Geruchten bevestigd

Eerder dit jaar waren er al geruchten over een nieuwe Netflix documentaire over altcoins. Foto’s bevestigen dat dit meer is dan een maar een gerucht. De documentaire draagt de (voorlopige) titel: The geeks shall inherit the earth.

De geruchten begonnen nadat het officiële PACcoin Twitter-account deze foto deelde van een interview.

Invloedrijke figuren uit cryptowereld

De documentaire gaat echter niet alleen over PACcoin, maar ze hebben ook veel spraakmakende oprichters en bedenkers van verschillende cryptocurrency geïnterviewd. Op de website van de documentairemakers staan in ieder geval deze namen:

  • Vitalik Buterin (Ethereum)
  • Jihan Wu (Bitmain)
  • Justin Sun (Tron)
  • Yi He (Binance)
  • Charles Hoskinson (Cardano)
  • Sunny Lu (VeChain)
  • Jun Hasegawa (OmiseGo)
  • Da Hongfei (Neo)
  • Roger Ver (Bitcoin Cash)

Andere cryptoprojecten die worden genoemd zijn Grecone, Plasma, Decentraland, Ripio en Melonport.

Videopaper

De documentairemakers zijn Benedict en Ania, de één een ervaren programmer en de ander een ervaren video journaliste. Samen runnen zij mediabedrijf Decipher Media. Het doel is om een videopaper te maken, een visueel alternatief op whitepapers.

De afgelopen tien maanden hebben Benedict en Ania meer dan honderd uur aan materiaal geschoten. Ze omschrijven de documentaire als een kans om de mensen achter alle grote cryptoprojecten te leren kennen.

Wie wordt de nieuwe Mark Zuckerberg, Bill Gates of Larry Page? Hoe worden onze levens beïnvloedt door innovaties in cryptocurrency en kan de hele samenleving zich aanpassen?

Bekijk hier de onofficiële trailer:

Dit kan heel belangrijk worden voor cryptocurrency

De impact van Netflix moet niet onderschat worden. Door deze documentaire worden miljoenen mensen voor het eerst iets uitgelegd over de crypto markt. Dit zou er zo maar voor kunnen zorgen dat duizenden nieuwe particuliere beleggers de cryptomarkt betreden.

Je zou de documentaire zelfs kunnen zien als een grote advertentiecampagne voor cryptocurrency.

Ben je geïnteresseerd in altcoins? Dan is BLOX zeker iets voor jou. Handel in de populairste altcoins, en in bitcoin, met deze gratis app voor Android en iOS.

Download BLOX

Jerrymie Marcus

Bitcoin gaat de wereld veranderen, daar geloof ik heilig in. Het wordt tijd voor een eerlijkere, decentrale wereld. Ik voel me dankbaar dat ik daar aan kan bijdragen door te schrijven en te informeren. Verder fungeer ik als hoofdredacteur voor het team.

Recent Posts

Bitcoin koers analyse: Alleen Binance Coin verslaat BTC, wanneer start altseason?

Nu we de maandag en het weekend achter de rug hebben, blikken we terug op wat de koers vanaf vrijdag…

3 uur ago

Wat doet Bakkt met bitcoin prijs? Krijgen we een herhaling van koers in 2017?

Sinds april domineert bitcoin de cryptomarkt. Dat deed het natuurlijk altijd al, maar nog altijd lijkt bitcoin meer grip op…

8 uur ago

ING Bank: geloof in bitcoin en koers daalt, behalve in Turkije

Wij van WC-Eend raden.. De ING heeft een rapport gepubliceerd waarin staat dat Europa, met uitzondering van Turkije, niet gelooft…

1 dag ago

Kogel door de kerk: bitcoin futures van Bakkt lanceren op 23 september

Bakkt heeft aangekondigd dat het de deuren voor institutionele klanten opent op 23 september. Eindelijk goed nieuws en een harde…

1 dag ago

Verzeker je met bitcoin tegen grootste obligatiebubbel uit de geschiedenis

Mark Yusko, CEO van Morgan Creek Capital Management, zegt dat de wereldwijde obligatiemarkt een grote bubbel is, en denkt dat…

2 dagen ago

Plus Token verkoopt 200.000 gestolen bitcoin, vermoedelijk exit scam

Op 14 augustus tweette venture capitalist Dovey Wan dat de recente prijsdaling van bitcoin komt door PLUS Token. Dit in…

3 dagen ago