Primeur: Domino’s Pizza biedt Bitcoin salaris aan medewerkers

Vandaag is Bitcoin Pizza Dag, dus een mooi moment om dit nieuws te delen. Steeds meer bedrijven geven medewerkers een salaris in bitcoin, en BTC Direct helpt daarbij. Dus hoe mooi is het om vandaag te kunnen zeggen dat Domino’s Pizza de volgende is die medewerkers bitcoin als salaris aanbiedt.

Waarom Bitcoin salaris?

Drie jaar geleden bood BTC Direct als eerste bedrijf in Europa zijn medewerkers een salaris in bitcoin aan. Dat salaris heeft de medewerkers van BTC Direct inmiddels een rendement van meer dan 700% opgeleverd.

Mike Hutting van BTC Direct: ‘Bitcoin is al meer dan tien jaar de best presterende belegging. We verwachten dat dit doorzet en steeds meer mensen de stap richting een bitcoin-salaris zullen nemen. Je kunt klein beginnen met tien of twintig euro per maand, zoals de medewerkers van Domino’s. Zodra je wat bitcoin bezit zul je je eerder gaan verdiepen in de onderliggende waarde en de potentie. Een leerzame reis met keer op keer nieuwe inzichten.’

Ook geïnteresseerd om medewerkers deels in bitcoin uit te betalen? Lees hier meer:

Bitcoin Salaris

Zestien filialen van Domino’s Pizza

Overigens gaat het niet om alle filialen van Domino’s Pizza, maar om 16 stuks, deze worden beheerd door Immensus Holding. Dit is de grootste Domino’s Pizza franchisenemer van Nederland. Medewerkers mogen helemaal zelf kiezen of zij salaris in bitcoin willen ontvangen. Het gaat dan uitsluitend om het gedeelte van het salaris dat boven het minimumloon uitkomt. Daarnaast kunnen ook binnenkomende fooien uitbetaald worden in bitcoin.

Jonathan Gurevich van Immensus legt uit: ‘We zijn een modern bedrijf met veel jonge medewerkers. We horen het woord bitcoin steeds vaker vallen binnen de teams en we willen ze laten profiteren van de mogelijkheid om deze cryptovaluta te bezitten. Door de samenwerking met BTC Direct stellen we medewerkers in staat om automatisch en kleinschalig te beginnen. Zo kunnen we als werkgever iets extra’s bieden voor de toekomst.’


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.