Eerste aflevering “Bitcoin and Friends” online

Een nieuwe animatieserie genaamd “Bitcoin and Friends” is onlangs gepubliceerd op YouTube. De eerste aflevering is vrijgegeven door Uncle Chris Productions. De humoristische en soms wat vulgaire cartoon is een achtdelige serie die mensen aan het lachen wil maken tijdens de deprimerende bear market.

In de serie staat “B” centraal, een bitcoin wiens avontuur begint in het ziekenhuis waar hij ontwaakt. Hij gaat op zoek naar wie hij is en wie hem gemaakt heeft. Onderweg komt hij allerlei figuren tegen waaronder zijn vader Satoshi Nakamoto, Pal Fifty, Itty Bitty, Mitalik, Ethereum en de Bankster Henchmen.

De serie is wat NSFW

De eerste aflevering “Tears of a Clown” speelt zich af in het New Jersey van 2009 en is sinds 29 maart volledig te zien op YouTube. Wees gewaarschuwd; de serie is NSFW en kan af en toe wat gewaagd zijn. De overige zeven afleveringen van de animatieserie worden volledig door crowdfunding gefinancierd. Fans kunnen via de officiële website een donatie maken.

Wanneer je doneert kan dat leuke extraatjes opleveren. Zo heb je voor 2.500 dollar bijvoorbeeld een eigen karakter in de show. Doneren is mogelijk in onder andere BTC, BCH, ETH, LTC, NEO en 12 andere cryptocurrencies.

Titels afleveringen al bekend

De volgende zeven afleveringen zijn momenteel locked totdat de financiering is voltooid. Wel zijn de titels al bekend, dit kunnen we achtereenvolgens verwachten: Existence Crisis, The Silky Road, Federal Undercover Agents (F.U.D.), The White Paper, A Coin On A Mission, The Big Bank en Jamie Sapphire & The Rod Of Truth. Dat belooft wat!

Je kan niet alleen door te doneren bijdragen aan de show. Uncle Chris Productions is ook op zoek naar getalenteerde schrijvers, redacteuren, animators en illustrators!

Bekijk hieronder de eerste aflevering:

 


Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.