Bitcoin wordt 100.000 dollar in 2022 en meme-coin Shiba Inu zal geen rol meer spelen, aldus analist

Ondanks dat december (nog) niet memorabel is voor bitcoin, iets wat veel analisten wel hadden verwacht, kan het nog wel even duren voordat de volgende bearmarkt zich aandient, aldus Mike McGlone.

Positief sentiment

Afgelopen week was de Senior Commodity Strategist van Bloomberg Intelligence in gesprek met Paul Sweeney en Sonali Basak van Bloomberg tijdens The Tape Podcast. Hij deelde zijn positieve vooruitzichten voor de cryptomarkt en durfde zelfs een getalletje te noemen.

McGlone is dus analist voor goederen en niet alleen van bitcoin. Daarom begon hij over olie en zei dat deze zich in een bearmarkt bevindt, bitcoin zit juist in een precies de tegenovergestelde situatie. De cryptocurrency is tot nu toe 64% gestegen tot nu toe en is meer dan verdubbeld in waarde sinds deze tijd vorig jaar. Niet gek dus dat McGlone zegt dat de bitcoin markt zich in een blijvende bullfase bevindt.

 

McGlone voorspelt 100.000 dollar bitcoin in 2022

Hoewel bitcoin nu al een tijdje onder de 45.000 euro beweegt en het sentiment gek genoeg niet positief is, was de reis hier naar toe alles behalve voorspelbaar. Dat erkent McGlone ook, toch verwacht hij dat als bitcoin blijft doen wat het doet, bitcoin volgens jaar naar 88.000 euro (100.000 dollar). Dit is volgens de analist een sleutelniveau.

Hij is van mening dat bitcoin op 44.000 euro de bodem heeft bereikt, en inmiddels is de koers ook al aan het herstellen. Daarna verwacht hij dat het in de nabije toekomst ongeveer 62.000 euro (70.000 dollar) zal bereiken voordat het opnieuw een significante weerstand bereikt.

‘Voor een teken van zwakte, voor een technische man, moet bitcoin onder de 40.000 euro blijven, maar dat is voor mij een onwaarschijnlijke gebeurtenis,’ aldus McGlone.

Geen ruimte voor altcoins (behalve Ethereum)

Hij ging ook even in op altcoins, Mcglone zei dat alleen de drie musketiers (Bitcoin, Ethereum en stablecoins) essentieel zijn. Andere cryptocurrency’s, zoals meme-tokens Dogecoin en Shiba Inu, die hij als zeer speculatief beschouwt, zullen naar zijn mening uiteindelijk worden uitgefaseerd.


Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • Hoe gaat het met Shia in 2022

  26 december 2021
 • Jullie zouden eens al die gasten moeten opnoemen die voor dit jaar een waarde boven een ton voorspelden voor einde 2021.
  Die gasten hebben er toch allemaal de ballen verstand van…..

  26 december 2021
 • Ging dat in 2021 al niet zo zijn?! Wat een leuke droomtherapie voor mensen die graag geld verliezen..

  Doe de mensheid een plezier en stop met dit moonboy gedrag.

  27 december 2021
 • Veel analisten hebben hun excuses aangeboden voor het verkeerd beoordelen van Shiba Inu. Nogmaals, u zult zich in 2022 verontschuldigen

  27 december 2021
 • Wat een gelul….. duidelijk iemand die zich nietheeft verdiept in de bedrijven achter de altcoins … echt een slecht artikel

  27 december 2021
 • Toen Shiba net uitkwam zei elke analist dat het een shitcoin was . En toen ging die 194000% omhoog

  Dus 1 dollar is nu 1.3miljoen dollar.

  Alle voorspellingen zijn gewoon maar wilde gokken.
  De jongen van YouTube de crypto miljonair die van 100 euro 1 miljoen maakte zei: als je denkt dat je het begrijpt, kom je erachter dat je het nog steeds niet begrijpt.

  Dus hou op met die stomme artikels

  27 december 2021
 • Erg slecht artikel! En denk dat dit niet klopt

  27 december 2021
 • Btc direct is niet te vertrouwen. Deze mensen zijn aangesteld om de kudde te weerhouden om kansen aan te grijpen. Misleiding door angst en onzekerheid heerst al te lang. Doe alles op gevoel. Woorden hebben de mens alleen maar misleid en dat zal zo gaan tot men opstaat en het leven met bijde handen aan pakt.

  27 december 2021
 • Wat een onzin artikel

  28 december 2021
 • En onder de 44.000…. Wie verzint deze artikelen?

  28 december 2021
  • Ze testen de domheid van de mens. je mag blij zijn met al die 10000000 dalingen in 1 jaar dat die de 40000 houdt

   28 december 2021
 • Wat een onzin artikel. Slechte onderbouwing en tevens kan een (meme) wat amper nog een meme coin te noemen is duidelijk nog groeien ten opzichte van de grote namen. Dit is zo’n typisch gevalletje van beïnvloedende van de markt. Gelukkig ben ik niet de enige.

  28 december 2021
 • Hou toch op met die kut analyses. Je ziet toch wel dat die koers binnen 1 seconden daalt en dat 1000000 per jaar. kun je wel met grafieken komen. lekker valse hoop geven dat het stijgt

  28 december 2021
 • Wekelijks zijn er die voor miljoenen dollars aan Shiba kopen, uiteraard omdat het zal stijgen. Een artikel onwaardig maar vooral heel lucratief. Want coins zijn onvoorstelbaar. Zelfs Bitcoin

  29 december 2021