Samsung Galaxy S10 voegt Binance coin (BNB) en Bitcoin toe aan wallet

Samsung komt met nieuws over hun vlaggenschip, de Galaxy S10. Ze voegen bitcoin, binance coin en verschillende stablecoins toe aan de door hun al ondersteunde cryptocurrency’s.

Stablecoins, BNB en nog meer

Aanvankelijk bracht de Koreaanse elektronicagigant de Galaxy S10 uit met alleen ondersteuning voor Ethereum en ERC20 tokens. Eerder deze maand voegde Samsung bitcoin al toe, maar daar komen nu stablecoins TrueUSD, Maker, USD Coin bij. Al met al worden nu 33 digitale munten ondersteund door de smartphone.

Eerder was al bekend dat KuKoin (KCS), NEM (XEM), Kyber Network (KNC), Qtum (QTUM) en Pundi X ondersteund werden.


Altijd op de hoogte van het laatste cryptonieuws?

Volg ons op Telegram


Basic Attention Token

Ook wordt er ondersteuning voor Basic Attention Token (BAT) toegevoegd. Deze tokens kan je verdienen als je via de bijbehorende Brave browser advertenties bekijkt.  Het tweede verdienmodel is voor contentmakers. Als je video’s, teksten, afbeeldingen of andere media maakt, dan kunnen consumenten jou BAT via Twitter sturen. Dit kan je zien als een soort bedankje voor je diensten. Brave ondersteunde dit eerder ook al voor onder andere YouTube.

Nu wordt het voor gebruikers van de Brave internetbrowser nog simpeler gemaakt. Je hebt geen aparte wallet meer nodig voor je BAT, die kan je nu direct opslaan en beheren op je telefoon.

De telefoon wordt gesteund door CZ van Binance. En dat ligt natuurlijk in de lijn der verwachting, want je kan nu ook BNB opslaan op de wallet van Samsung. Er zijn meer dan 16 miljoen exemplaren van de Samsung Galaxy S10 over de toonbank gegaan. Miljoenen mensen (of ze het door hebben of niet) beschikken opeens over een BNB en bitcoin wallet op hun telefoon.

Op zoek naar de beste crypto apps voor Android of iPhone? Wij schrijven eerder:

Of check onze eigen gratis crypto app BLOX. Beschikbaar voor iOS en Android.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.