Gaat Grayscale naast Bitcoin en Ethereum, ook Chainlink aanbieden?

Als we de geruchten moeten geloven, is Grayscale Investments bezig met het ontwikkelen en lanceren van een reeks nieuwe producten. Een daarvan is een Chainlink fonds.

Fonds voor Chainlink

Volgens de Division of Corporations van de Amerikaanse staat Delaware heeft iemand op 18 december 2020 een Grayscale Chainlink Trust opgericht. Op dezelfde dag werden ook een Basic Attention Token (BAT) Trust, Decentraland (MANA) Trust, Livepeer (LPT) Trust en een Tezos (XTZ) Trust aangemaakt.

Voordat de linkmarinies te enthousiast worden, moet Grayscale Investments nog officieel bevestigen dat zij achter deze aanvragen zitten. Het is namelijk best gek dat de geregistreerde agent voor de fondsen wordt vermeld als ‘Delaware Trust Company’ en niet als Grayscale.

Toch zijn ze wel met elkaar verbonden. De Delaware Trust Company staat op de Grayscale-website vermeld als een van haar officiële serviceproviders en dezelfde gegevens werden gebruikt in 2013, toen Grayscale startte met het bitcoin fonds.

Nieuwe CEO

Een paar weken na het ontstaan ​​van deze Trusts, was er een interne wisseling van de wacht. CEO en oprichter Barry Silbert trad af en is vervangen door Michael Sonnenshein. Het is onduidelijk of Sonnenshein de strategie van Silbert zal voortzetten of dat hij met het bedrijf een nieuwe richting in wil slaan.

Twee jaar geleden diende Grayscale voor het laatst een aanvraag in, in oktober 2018 voor het Stellar Lumens fonds. De Stellar Trust werd bijna zes weken na de oprichting openbaar gemaakt. De meerderheid van de trusts voor digitale activa van Grayscale wordt normaal gesproken binnen enkele dagen openbaar gemaakt.De altijd vocale Chainlink fans lieten van zich horen op Twitter. Ze lieten hun steun voor dit fonds horen, en speculeren er op los. Het is en blijft natuurlijk altijd leuk om te dromen van ontzettend hoge koersen.

Chainlink passeerde onlangs Bitcoin Cash en is nu de achtste grootste cryptocurrency met een marktkapitalisatie van meer dan 6,5 miljard euro en een hoogste prijs ooit van 19,39 euro. Volg de koers van Chainlink hier.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.