Gun je vader een crypto cadeaukaart voor vaderdag!

Worden het weer sokken, een stropdas, of een fles sterke drank? Het is altijd een gedoe om een perfect vaderdag cadeau te verzinnen. Je wilt iets geven waar hij iets aan heeft, en het liefst ook iets wat hij over 10 jaar nog steeds kan gebruiken. Onze partner BLOX kwam met de perfecte oplossing: een crypto giftcard voor vaderdag.

Als je vader (of jijzelf) helemaal verzot is op crypto, is dit het perfecte cadeau. Gaat hij voor de schaarste van bitcoin, de smart contracts van cardano, of voor de meme (DOGE)? De keuze is aan hem. Op deze manier kan je je vader op een laagdrempelige manier kennis laten maken met crypto.

Alles in bitcoin, of het cadeau spreiden?

De app van BLOX is zo ontwikkeld dat je met een paar klikken op de knop, binnen één minuut al crypto kan kopen (ja, ook jouw vader). Je downloadt de app op je smartphone en je kunt meteen beginnen. Check de koersen, lees je in, en investeer in het cryptoproject waarvan jij denkt dat het de toekomst is.

Kan je vader niet kiezen? Geen probleem. Hij koopt al vanaf het kleinste bedrag een stukje crypto. Dus of hij nou alles in bitcoin stopt, of het cadeau wil spreiden over de 10 grootste munten; het kan allemaal. Op deze manier geef je je vader een investering cadeau. De cryptowereld verandert snel en het is nooit te vroeg om daar kennis mee te maken.

BLOX maakt er 25 euro van

Het mooiste is dat wij samen met BLOX een korting kunnen geven op de cadeaukaarten. Als jij 15 euro uitgeeft voor een giftcard, gooit BLOX er nog eens een 10tje bovenop. Let wel op: dit is alleen voor de eerste 100 cadeaukaarten. In totaal zijn er 250 gemaakt, dus wees er snel bij!

De cadeaukaarten zijn te bestellen op de webshop van BTC Direct. Gun je vader de toekomst, en geef hem crypto cadeau! Zo heb je een modern, origineel en waardevol cadeau waar hij nog lang op kan teren.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.