Bitcoin koers stijgt binnen paar uur met 35% prijs van 10.000 dollar bereikt

De bitcoin koers staat er om bekend heel beweeglijk te zijn. Maar zelfs de meest doorgewinterde bitcoin veteraan moet in zijn ogen wrijven bij het zien van de koers. Bitcoin steeg vannacht met liefst 35%!

bitcoin koers

Is een stijging van 13,4 procent genoeg?

Op het rode bolletje hierboven was bitcoin nog 6.704 euro waard, dat is 7.428 US dollar. Vervolgens bleef de koers rustig opkrabbelen, tot 17:30 uur. Vanaf dat moment gingen alle remmen los en en steeg de prijs naar 7.603 euro 8.424 US dollar.

Dat is een stijging van maar liefst 13,4%! Vuurwerk zou je zeggen, en de vlag mag uit. Zeker als je een longpositie op bitcoin had ingenomen.

Nee, 35 procent is beter!

En zo rond bedtijd kon je met een gerust hart slapen, want bitcoin heeft vandaag wel genoeg laten zien. Toch?

Nee, om half 3 begon de volgende opmars. Binnen anderhalf uur bereikte bitcoin het hoogtepunt van de afgelopen 24 uur. Om 03:54 was bitcoin alweer 9.098 euro waard en daarmee doorbrak de bitcoin koers de psychologische grens van 10.000 dollar!

Gedurende de dag groeide de waarde van bitcoin met 35%. Ongekend. Op dit moment lijkt de groei van de koers even afgekoeld. Bitcoin is nu 8.667 euro (9.603 dollar) waard.

Het was werkelijk een nacht, die je normaal alleen in films ziet.

Ook altcoins ether, litecoin, XRP en bitcoin cash mogen dromen

De altcoins hebben het ook goed gedaan. Dat is niet gek, als bitcoin zo hard stijgt, dan volgen de altcoins vaak op gelijke voet. Bitcoin cash is de enige die bitcoin vannacht kon volgen.

Je weet dat het een uitzonderlijke cryptonacht is, als de groei van de koers van XRP met +8,77% gevoelsmatig maar tegenvalt.

Wil je meer details over een bepaalde cryptocurrency koers? Dat kan door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken.

XRP Ripple koers bitcoin cash bch litecoin koers ether koers

Op zoek naar meer informatie over niet alleen bovenstaande koersen, maar ook die van Stellar (XLM), Zcash, Monero, Ethereum Classic en EOS? Bekijk dan onze algemene koerspagina.

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.