Hier betaal je met Bitcoin op de Nijmeegse vierdaagsefeesten

De échte massa-adoptie van Bitcoin als betaalmiddel laat nog even op zich wachten. Toch zit er al behoorlijk wat schot in de zaak: steeds meer (web)winkels en bedrijven accepteren het digitale goud als betaalmiddel. En het kan nu zelfs ook op de Nijmeegse Vierdaagse!

Onze eigen Boris toog daarom naar het hart van de thuisstad van BLOX om dit met eigen ogen te zien. Met zijn Bitcoin kocht hij een warm broodje voor de lekkere trek. Benieuwd hoe het hem afging? Bekijk dan snel de video!

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten. Koop, verkoop, HODL of stake je favoriete munten in onze veilige en reuze overzichtelijke app, of gebruik het webportaal. Stel prijsalerts in om nooit meer een dip te missen en blijf automatisch op de hoogte van het laatste cryptonieuws.

En heb je nog funds op bijvoorbeeld Binance staan? Of heb je (ook nog) crypto op andere platforms, zoals bijvoorbeeld Litebit of OKX? Dan vangt BLOX jou graag op! Met onze gratis overstapservice zet jij je coins binnen een paar minuten over. Ontdek het direct!

Stap gratis over op BLOX ➜
Delen:

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.