Hoe Justin Sun van Tron zich voorbereidt op zijn lunch met Warren Buffet

Justin Sun is een echte marketeer. Hij heeft 4,5 miljoen dollar betaald om met miljardair Warren Buffett te kunnen lunchen, en Sun is dat maximaal aan het uitbuiten.

Drie Michelin sterren

De man achter cryptocurrency Tron kondigde op sociale media aan dat hij restaurant Quince uit San Fransisco heeft uitgekozen. Dit restaurant heeft maar liefst drie Michelin sterren en de lunch vindt plaats op 25 juli. Sun over zijn keuze:

“Na het verkleinen van de keuzes tot drie, koos ik uiteindelijk voor Quince omdat het eten het traditionele en het nieuwe vertegenwoordigt – net als de deelnemers aan de lunch zelf.”

Sun nodigt de media ook uit voor een persconferentie die zowel voor als na de grote lunch wordt gehouden. Buffett is waarschijnlijk alleen aanwezig bij de ochtendpresentatie, Justin Sun en zijn geesteskindje Tron zijn bij beide aanwezig.

Genoeg gespreksonderwerpen

Warren Buffett is verzot op Cherry Coke en restaurant Quince heeft speciaal voor deze lunch Cherry Coke toegevoegd aan het assortiment. Justin Sun laat niks onbenut om het Buffett zo comfortabel mogelijk te maken.

De afgelopen week zat de koers van bitcoin in een wilde achtbaanrit, en dat is zeker een goed gespreksonderwerp. Buffett heeft bitcoin vaak genoeg een gok genoemd, en de volatiliteit in de koers van afgelopen week kan hij gebruiken als onderbouwing.

Sun moet zijn best doen om Buffett te overtuigen dat de volatiliteit iets positiefs is, in plaats van een vloek. Buffett staat bekend als een langetermijnbelegger en niet als handelaar en dat scheelt. Op de lange termijn is volatiliteit niet zo belangrijk.

Ook wordt het lastig om Buffett te overtuigen van het nut van een store of value, ofwel een oppotmiddel. De investeerder heeft ook weinig met goud, maar zit voornamelijk in aandelen. Maar de belangrijkste reden waarom hij in aandelen zit en niet in goud, is dat het rendement hoger is. Dat kan weer in het voordeel van bitcoin spreken.

Justin’s Strategy

Sun over zijn strategie: Eerst beginnen over Facebook, JPMorgan en IBM. Vervolgens zal hij zich concentreren op zijn eigen projecten – Tron en BitTorrent.

“Ik zal met Buffett en de andere aanwezigen praten over hoe we blockchain integreren in BitTorrent, met 100 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en wat we doen om de TRON-blockchain uit te breiden.”

Sun mag maximaal zeven gasten uitnodigen voor de beroemde lunch. Tot nu toe heeft hij aangekondigd dat Litecoin CEO Charlie Lee erbij is.

Delen:

Bitcoin gaat de wereld veranderen, daar geloof ik heilig in. Het wordt tijd voor een eerlijkere, decentrale wereld. Ik voel me dankbaar dat ik daar aan kan bijdragen door te schrijven en te informeren. Verder fungeer ik als hoofdredacteur voor het team.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Laat een reactie achter