Categories: Overige Altcoins

Hoe Justin Sun van Tron zich voorbereidt op zijn lunch met Warren Buffet

Justin Sun is een echte marketeer. Hij heeft 4,5 miljoen dollar betaald om met miljardair Warren Buffett te kunnen lunchen, en Sun is dat maximaal aan het uitbuiten.

Drie Michelin sterren

De man achter cryptocurrency Tron kondigde op sociale media aan dat hij restaurant Quince uit San Fransisco heeft uitgekozen. Dit restaurant heeft maar liefst drie Michelin sterren en de lunch vindt plaats op 25 juli. Sun over zijn keuze:

“Na het verkleinen van de keuzes tot drie, koos ik uiteindelijk voor Quince omdat het eten het traditionele en het nieuwe vertegenwoordigt – net als de deelnemers aan de lunch zelf.”

Sun nodigt de media ook uit voor een persconferentie die zowel voor als na de grote lunch wordt gehouden. Buffett is waarschijnlijk alleen aanwezig bij de ochtendpresentatie, Justin Sun en zijn geesteskindje Tron zijn bij beide aanwezig.

Genoeg gespreksonderwerpen

Warren Buffett is verzot op Cherry Coke en restaurant Quince heeft speciaal voor deze lunch Cherry Coke toegevoegd aan het assortiment. Justin Sun laat niks onbenut om het Buffett zo comfortabel mogelijk te maken.

De afgelopen week zat de koers van bitcoin in een wilde achtbaanrit, en dat is zeker een goed gespreksonderwerp. Buffett heeft bitcoin vaak genoeg een gok genoemd, en de volatiliteit in de koers van afgelopen week kan hij gebruiken als onderbouwing.

Sun moet zijn best doen om Buffett te overtuigen dat de volatiliteit iets positiefs is, in plaats van een vloek. Buffett staat bekend als een langetermijnbelegger en niet als handelaar en dat scheelt. Op de lange termijn is volatiliteit niet zo belangrijk.

Ook wordt het lastig om Buffett te overtuigen van het nut van een store of value, ofwel een oppotmiddel. De investeerder heeft ook weinig met goud, maar zit voornamelijk in aandelen. Maar de belangrijkste reden waarom hij in aandelen zit en niet in goud, is dat het rendement hoger is. Dat kan weer in het voordeel van bitcoin spreken.

Justin’s Strategy

Sun over zijn strategie: Eerst beginnen over Facebook, JPMorgan en IBM. Vervolgens zal hij zich concentreren op zijn eigen projecten – Tron en BitTorrent.

“Ik zal met Buffett en de andere aanwezigen praten over hoe we blockchain integreren in BitTorrent, met 100 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en wat we doen om de TRON-blockchain uit te breiden.”

Sun mag maximaal zeven gasten uitnodigen voor de beroemde lunch. Tot nu toe heeft hij aangekondigd dat Litecoin CEO Charlie Lee erbij is.

Jerrymie Marcus

Bitcoin gaat de wereld veranderen, daar geloof ik heilig in. Het wordt tijd voor een eerlijkere, decentrale wereld. Ik voel me dankbaar dat ik daar aan kan bijdragen door te schrijven en te informeren. Verder fungeer ik als hoofdredacteur voor het team.

Recent Posts

Bitcoin koers analyse: Alleen Binance Coin verslaat BTC, wanneer start altseason?

Nu we de maandag en het weekend achter de rug hebben, blikken we terug op wat de koers vanaf vrijdag…

3 uur ago

Wat doet Bakkt met bitcoin prijs? Krijgen we een herhaling van koers in 2017?

Sinds april domineert bitcoin de cryptomarkt. Dat deed het natuurlijk altijd al, maar nog altijd lijkt bitcoin meer grip op…

8 uur ago

ING Bank: geloof in bitcoin en koers daalt, behalve in Turkije

Wij van WC-Eend raden.. De ING heeft een rapport gepubliceerd waarin staat dat Europa, met uitzondering van Turkije, niet gelooft…

1 dag ago

Kogel door de kerk: bitcoin futures van Bakkt lanceren op 23 september

Bakkt heeft aangekondigd dat het de deuren voor institutionele klanten opent op 23 september. Eindelijk goed nieuws en een harde…

1 dag ago

Verzeker je met bitcoin tegen grootste obligatiebubbel uit de geschiedenis

Mark Yusko, CEO van Morgan Creek Capital Management, zegt dat de wereldwijde obligatiemarkt een grote bubbel is, en denkt dat…

2 dagen ago

Plus Token verkoopt 200.000 gestolen bitcoin, vermoedelijk exit scam

Op 14 augustus tweette venture capitalist Dovey Wan dat de recente prijsdaling van bitcoin komt door PLUS Token. Dit in…

3 dagen ago