Koers Tron blijft stijgen door lancering bittorent token

Als we kijken naar de top dertig cryptocurrency dan is er één overduidelijke winnaar dit jaar: Tron is de best presterende crypto van 2019 en de waarde is sinds 1 januari alleen maar toegenomen.

Tron’s TRX-token heeft dit jaar een winst van 34% behaald, terwijl veel andere munten juist in waarde zijn gedaald. Kijken we nog een iets terug, dan zie je dat Tron sinds de zomer van 2018 50% in waarde is gestegen. Geen enkel andere coin in de top dertig kan dat evenaren.

Dat zie ook terug op coinmarketcap. Tron heeft Stellar inmiddels achter zich gelaten en wisselt voortdurend van plek met Litecoin. De strijd om plek 7 zal nog wel even doorgaan.

Maar wat heeft hiervoor gezorgd?

De waardestijging van Tron kan je bijna niet los zien van de lancering en verkoop van de nieuwe bittorrent tokens (BTT). Wat ook zeker hielp is dat TRX-houders de vruchten konden plukken van de BTT-airdrop voor iedereen die Tron bezit.

Het marketingteam onder leiding van Justin Sun, doet het wat dat betreft erg goed. Vrijwel dagelijks verschijnen berichten dat TRX of BTT op nieuwe beurzen wordt aangeboden.

Ook wordt er veel geschreven over BTT zelf, de token van BitTorrent. Deze werd in eerste instantie aangeboden via Binance Launchpad en was al binnen 15 minuten uitverkocht. Vervolgens kwma er een airdrop en werd de coin op verschillende beurzen aangeboden, waaronder OKEx en Upbit.

Inmiddels is de Bittorrent token ook opgenomen op Coinmarketcap.com. Volgens deze website is de waarde 0,000487 dollar. De ICO haalde meer dan 7 miljoen dollar op, ofwel 50 miljard tokens.

Daarnaast gaat het ook goed met de decentrale applicaties voor de blockchain van Tron. Deze zogenoemde dApps worden vaker gebruikt dan die op het Ethereum netwerk en op de blockchain van EOS. Volgens dappradar.com zijn er meer gebruikers én meer transacties op dApps van Tron dan van de andere protocollen.

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.