Koningsdag tijdens coronacrisis is leuker als je 100 euro aan bitcoin wint

Onze vrienden van BLOX hebben een toffe actie om je toch een beetje dat gevoel van Koningsdag te geven. Je kunt dan misschien geen geld verdienen op je matje tijdens de vrijmarkt, of veel te veel geld uitgeven aan baco’s tussen duizend anderen.. Maar je kunt wel 100 euro winnen!

Simpel en snel

En daar hoef je niet veel voor te doen, in theorie kan dat zelfs met een plastic beker goedkoop bier in je andere hand.

  1. Download de app BLOX voor iPhone of Android.
  2. Maak een account aan en gebruik promocode KONING.
  3. Dat was het!

De eerste 100 gebruikers die de code KONING gebruiken maken kans op 100 euro, dus zorg dat je er snel bij bent! Maar hoe weet je dan of je gewonnen hebt? Dan neemt BLOX contact met je op en wordt 100 euro op je BLOX account gestort.

Meer informatie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Koningsdag missen? Niet met BLOX. Eerste 100 aanmeldingen maken kans op 100 euro! Download de app en gebruik promocode KONING ?

Een bericht gedeeld door BLOX (@weareblox) op

Wat is BLOX?

Met de nieuwe app BLOX is cryptocurrency kopen en verkopen kinderspel, zelfs voor beginners. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon. Jij bepaalt zelf hoeveel je wilt investeren, dat kan namelijk al vanaf 1 euro! Daarbij heb je de keuze uit de tien populairste cryptocurrency om te kopen, en te verkopen!

Makkelijker wordt het niet

Voor veel mensen klinkt bitcoin net zo moeilijk als het schaken met een schaakgrootmeester, BLOX laat je zien dat het eigenlijk heel simpel is. Om in de sfeer van de spelletjes te blijven, ken je de GameBoy Color nog? Iedereen kon zomaar beginnen met spelen, zonder ook maar iets van techniek of programmeren te weten. Dat is BLOX. Kleurrijk en kinderlijk eenvoudig.

Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is!

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.